Sæsonen starter snart. Af den grund er de fleste mandskaber lige nu i gang med en periode, hvor de forberede sig med træningskampe og alternative opstillinger. Det er selvfølgelig også tilfældet med Liverpool, der i løbet af transfervinduet har handlet nye spillere. En af dem er Xherdan Shaqiri, der lige har fået sin debut for klubben i træningskamp mod Manchester United. Og det blev til noget af en debut.

I skrivende stund deltager The Reds, som Liverpool også kaldes, i en træningsturnering kaldet International Champions Cup. Og det er samme er tilfældet med Manchester United. Og lørdag skulle de to mandskaber så møde hinanden. Og her fik Shaqiri så sin debut for Liverpool, som tidligere på måneden skiftede til fra Stoke City, der rykkede ud af Premier League i sidste sæson.

Kampen endte 4-1 til Liverpool og træner Jurgen Klopp var efter kampen meget tilfreds med kampen. Specielt Shaqiri kom i fokus, da han scorede et flot, vildt og næsten umenneskeligt mål. Ifølge Klopp var målet i hvert fald ikke ‘normalt’.

Klopp er ellevild

Den schweiziske landsholdsspiller scorede nemlig på et saksespark til til jubel og glæde for fansene på stadion. Den tyske træner Klopp siger følgende om Shaqiri og hans debutmål:

“Jeg skiftede ham ind i kampen af en grund. Han skulle hjælpe os med at vinde. Vi var allerede foran og derfor gav jeg ham noget frihed på banen. Og den frihed udnyttede han. Han var god mod sine holdkammerater og scorede også selv.

“Det var en bedre kamp end jeg havde forventet. Vi spillede 90 gode minutter. Vi spillede enkelt, hurtigt og var effektive foran mål. Og det mål Shaqiri laver. Ja det er simpelthen fantastisk. Hvad mere kan man ønske sig. Det var i hvert fald ikke normalt. Det er helt sikkert. Han er god og han kommer til at være gevinst for os i den kommende sæson.”