Liverpool kunne i går aftes præsentere ny målmand i form af Alisson fra AS Roma. Rygterne omkring Alisson har floreret i lang tid, eftersom man ikke føler sig tryg ved Karius på mål, efter de seneste drop. Nu kommenterer Klopp på, hvor god Alisson egentlig er.

Jürgen Klopp kunne ikke lade muligheden passere, da han fik chancen for at hente hvem han kalder en af verdens bedste målmænd i form af Alisson Becker.

KAZAN, RUSSIA – JULY 06: Alisson of Brazil at the final whistle after defeat during the 2018 FIFA World Cup Russia Quarter Final match between Brazil and Belgium at Kazan Arena on July 6, 2018 in Kazan, Russia. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

– På et tidspunkt i løbet af de seneste uger, dukkede muligheden for at hente en af verdens bedste målmænd op. Der tog det ikke lang tid, for at være ærlig, det krævede bare en snak med ejerne. De var begejstrede og så gjorde vi det, siger Klopp til Liverpools hjemmeside.

Alisson er med skiftet fra Roma til Liverpool blevet verdens dyreste keeper og Liverpool har betalt 466 millioner kroner for ham.

– Det var noget vi måtte gøre. Han har ikke noget med prisen at gøre, vi har ikke noget med prisen at gøre, det er markedet. Det er sådan det er.

– Det viser selvfølgelig også noget om målmænds værdi lige nu. Jeg tror der vil ske en masse i de kommende uger, så vi er glade for at have Alisson her nu.

25-årige målmand var Liverpools fjerde sommertilgang. De har også hentet Naby Keita, Fabinho og Xherdan Shaqiri.

Top 20 dyreste spillere under 21

Læs også: https://fodboldspilleren.dk/top-20-dyreste-spillere-under-21/

Soccerex har offentliggjort en rapport med de mest værdifulde spillere, som højest er 21 år gamle. Se top 20 i artiklen.