Liverpool er den seneste tid blevet kædet mere og mere sammen med Manchester City udlånte målmand Joe Hart. Klopp afviser prompte. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpools manager Jürgen Klopp har udelukket muligheden for at realisere det rygte, der handler om, at han angiveligt skulle være utilfreds med hans nuværende målmandsbesætning, og derfor ønsker at forstærke den, når transfervinduet igen åbner op til sommer.

Blandt mulige transfer har rygterne, blandt andet, gå på at hente Manchester Citys tidligere førstemålmand tilbage til England. Joe Hart er i øjeblikket udlånt til Torino i Serie A, der pt ligger nummer ni i Serie A.

Skiftet for den engelske landsholdskeeper kom som noget af et chok i sommers, da den nye træner, Pep Guardiola overtog managersædet i Manchester. En transfer han nok har fortrudt, eftersom Citys nuværende målmænd, Claudio Bravo og Willy Caballero, ikke har magtet at løfte opgaven, og slet ikke har levet op til forventningerne.

 (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

I et interview med  goal.com slår Liverpools tyske manager dog fast, at han ikke ønsker at hente Hart til Anfield, når transfervinduet igen åbner før den nye sæson. Han slår desuden fast, at hans nuværende målmandsbesætning er “så god som den kan”. 

De to målmænd, der er inde omkring førsteholdstruppen i Liverpool hedder Simon Mignolet og Lorius Karius. Hvem der er førstevalg er ikke rigtig at sige, for ingen af dem har steppet up og bevist deres værd i denne sæson.

Karius kom til klubben i sommers for at erstatte Mignolet, der ikke havde den bedste sæson i 15/16. Karius kunne ikke levere og i øjeblikket ser det ud til at Klopps førstevalg igen er Mignolet, på trods af stor kritik fra både eksperter, medier og fans.

Mignolet kom til klubben i 2013 fra Sunderland og har indtil videre kun spillet lige knap 40 kampe i ligaen.