Liverpool-træneren Jürgen Klopp mener at spillerne elsker klubben, og at de derfor ikke skifter grundet lidt flere penge. 

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-træneren Jürgen Klopp forsøger nu at fastslå, at der ikke behøver at være rygter om Philippe Coutinho og Daniel Sturridges fremtid hos Liverpool. Begge spillere er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Anfield, men det virker ikke på Klopp som om at det er noget der bliver en realitet.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Ifølge det spanske medie Sport, vil Barcelona-træneren Luis Enrique hente Coutinho til Barcelona. Samtidig fortæller det spanske medie, at Coutinho og Neymars gode venskab måske kan hive Coutinho til La Liga-klubben.

Jürgen Klopp udtaler følgende til Liverpool Echo:

“Det omhandler os, og klubben. Ejerne er intet problem, så derfor skal vi have ændret på rygterne og gjort det klart, at de ikke er på vej væk. Vi kan godt give højere lønninger, så det er ikke derfor at de måske skulle skifte, på et tidspunkt.

Jeg har ingen bekymringer. Spillerne kan lide at være her, og det er vores job. Gode spillere vil man forsøge at holde på, men det handler bare om at skabe perskeptiv, så det ser ud som om at alle er tilfredse. Coutinho er stadig ung, og det virker på ham som om at han er meget glad og tilfreds for at være her.”

Læs også: Mourinho til ledelsen: Hent ham til mig!