En klassekeeper har ikke været en del af Liverpools trup de sidste mange år – ja faktisk ikke siden Pep Reina. Dog udelukker manager Jürgen Klopp alligevel muligheden for en handel med en af Europas bedste keepere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Liverpools manager Jürgen Klopp har i løbet af hele sæsonen lovpris og rost Torinos målmand Joe Hart, der lige nu er på lån fra Manchester City. Alligevel insisterer han på, at han ikke vil forsøge at hente målmanden til sommer.

Hart er på vej til enden af sin kontrakt med Serie A klubben Torino, efter han er blevet lovet, at han ikke kommer tilbage til Manchester City næste sæson.

SS Lazio v FC Torino - Serie A.

Alligevel ser et permanent skifte til Torino usandsynligt ud. Den italienske klub vil meget gerne skriver langvarigt under med englænderen, men de kan simpelthen ikke imødekomme landsholdspillerens lønkrav.

Hjemme i England er Guardiola stadig ikke overbevist om englænderens evner, hvorfor han også valgte at skille sig af med ham, da han i sommers kom til klubben.

Det er angiveligt den 30-årige spillers manglende evner til at spille med fødderne, der er hovedårsagen til, at han ikke kan være en del af Manchester Citys trup.

Liverpool har ellers været rygtet meget sammen med Hart i de seneste par uger, da Liverpools egne keepere Simon Mignolet og Loris Karius ikke helt har levet op til alles forventninger.

Alligevel har Klopp dog afvist at skrive kontrakt med englænderen, når hans kontrakt udløber til sommer. Årsagen er uvis.

Liverpool Training Session.

På trods af den kritik, der den seneste tid er haglet ned over belgiske Simon Mignolet i denne sæson,  har han faktisk spillet temmelig godt, og haft nogle afgørende redninger for klubben mod både Stoke City og West Bromwich.

.