SOUTHAMPTON, ENGLAND - DECEMBER 02: Martin Skrtel of Liverpool has his tattoos on show as he talks to Jurgen Klopp manager of Liverpool after the Capital One Cup Quarter Final between Southampton and Liverpool at St Mary's Stadium on December 2, 2015 in Southampton, England. (Photo by Catherine Ivill - AMA/Getty Images)

Liverpool-træner Jürgen Klopp sammen med Martin Skrtel efter Capital One Cup kvartfinalen mod Southampton. Southampton, England. (Foto Catherine Ivill – AMA/Getty Images).

Siden Jürgen Klopp overtog styringen i Liverpool FC har han i sine hidtil elleve kampe formået at få journalisternes spørgsmål til at omhandle fremtidigt ligaguld og topplacering. Men selvom Klopp har gjort et godt stykke arbejde i den engelske storklub, tager han selv tingene med knusende ro og overblik.

Adspurgt til Liverpool’s titelkandidatur denne sæson, svarer Klopp:

”Jeg tænker ikke på dette. Folk kan snakke om dette, men vi må spille fodbold. Vi har endnu ingen idéer om hvor vi kan nå – det er en fantastisk fodboldklub og alle som er her kan lide deres arbejde, så alt er fint”.

”Men man behøver held i forhold til skader for at kunne være en udfordring, så derfor kan vi ikke lade os rive med og se for langt frem i tiden. Det eneste vi ser på er vores egen placering og det er det fodbold handler om. Vi ved, vi kan forbedre os og der fortsat er en lang vej at gå”.

Tidligere har Klopp også nægtet at tale om mulig Champions League placering ved sæsonafslutningen, så medens den tyske træner fortsætter med at lave det hårde arbejde én kamp af gangen, kan Liverpool-fans drømme om topplaceringer for holdet.