Af David Paris 

Liverpool-træner Jurgen Klopp fortæller i et nyt interview med det engelske medie The Telegraph, at klubben lige nu arbejder på højtryk for at lave vilkårene i Merseyside-klubben så tiltalende for offensiv-spilleren Philippe Coutinho, at han ikke ønsker at prøve nye græsgange lige foreløbig. Udtalelsen kommer efter et par turbulente måneder med et åbent transfervindue, hvor de fleste storklubber gerne vil have fat i brasilianeren. Blandt andet FC Barcelona var ude med et bud, men blev afvist af Liverpool og Coutinho er altså stadig i klubben.

Den tidligere Borussia Dortmund-træner slår dog også fast, at han er bange for, at klubben kan lide andre konsekvenser af deres arbejde med at holde Coutinho i klubben, at Liverpool ikke kan følge med titelfavoritter fra Manchester og Chelsea i kampen om det engelske mesterskab.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Klopp blev i interviewet spurgt om han har forhandlet en lignende aftale med Coutinho, som den Luis Suarez fik i 2014. Barcelona var nemlig ude af Suarez i 2013 og bød på ham – Liverpool afviste, men et år senere, i 2014, skiftede angriberen så til den catalanske storklub og flere medier melder, at det samme kan ske med Coutinho. Til det svarede Klopp følgende:

“Jeg har ingen idé om det. Vi får se. Vi taler ikke om ting som denne her. Kan du forestille dig, hvad der ville ske, hvis jeg svarede ‘ja vi har sådan en aftale med Coutinho og Barcelona”. 

“Lige nu, er den 100 procente sande sandhed, at ingen tænker på sådan en aftale lige nu. Vi taler ikke om det, for hvorfor skulle vi? I begge tilfælde ville det ikke give nogen mening. ‘Nej der er ikke en aftale, ja, der er en aftale’. Hvorfor skulle vi tale om det? Det er ikke vigtigt. Der er andre vigtige ting i oktober måned,” sluttede Klopp af med et hånligt grin.