Liverpools træner, Jürgen Klopp, har udtalt, at Roberto Firmino ikke er den eneste spiller, som i fremtiden vil skrive under på en længerevarende kontrakt med klubben.

DORTMUND, GERMANY – APRIL 7: Coach of Liverpool Juergen Klopp answers to the media during the press conference following the UEFA Europa League quarter final first leg match between Borussia Dortmund and Liverpool FC at Signal Iduna Park aka Westfalenstadion on April 7, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den brasilianske landsholdsspiller, Roberto Firmino, takkede ja til en fem-årig kontrakt i søndags, og det forventes også, at spillere som Sadio Mané og Mohamed Salah vil følge trop, idet Klopp vil binde sine største stjerner til klubben.

Firmino har i denne sæson været lidt i skyggen af Mohamed Salah, som har imponeret alt og alle. Egypterens debutsæson hos Liverpool har kastet hele 43 mål af sig. Han er utvivlsomt et af holdets vigtigste spillere og hans værdi til klubben afspejler sig også i hans nye kontrakt, som forventes at være omkring 180.000 pund værd… om ugen.

– Dette er et meget vigtigt skridt på vejen, så absolut, fortalte Klopp.

– Men selv Roberto kan ikke spille alene. Vi er nødt til at hjælpe ham lidt på vej.

– I øjeblikket kender alle spillere til vores planer. Han er den første, der binder sig, men han er helt sikkert ikke den sidste, fortæller Klopp om Firminos forlængelse.

Firmino har scoret 27 mål i denne sæson, men det er ikke kun målmæssigt, brasilianeren har hjulpet sit hold.

– Denne konstante diskussion om, hvorvidt han er undervurderet i offentligheden, denne diskussion har vi ikke om nogen andre i klubben eller på holdet.

– Han kender og værdsætter absolut denne klub. De andre drenge respekterer ham virkelig for alt hans arbejde.

– Han føler sig komfortabel her, og han kan godt se sig selv her, også om mange år.

– Mangeårige kontraktforlængelse bliver mere og mere sjældne, fordi… er du ikke Barcelona eller Real Madrid, er der andre klubber, du kan tage til og få en bedre løn.

– Det er rigtig gode nyheder for os. Han er så absolut en stor faktor for vores fremtid.