Jürgen Klopp forventer af sine spillere, at de viser sult og vilje, når Liverpool i dag tager fat på den nye sæson i Premier League. 

Liverpools sæson i Premier League begynder fredag, hvor klubben tager imod Norwich på Anfield Road. Jürgen Klopps mandskab fik med 97 point det højeste antal for en andenplads i Premier League i sidste sæson, hvor klubben vandt Champions League. Og Liverpool skal fortsætte med at vise sult og vinderinstinkt, pointerer den tyske manager til BBC Sport. 

”Hvad der er meget vigtigt, er, at det hold, som vandt Champions League sidste år, stadig skal være et hold, som ingen har lyst til at spille imod. Ikke på grund af navnene på vores spillere eller på grund af vores kvalitet, men på grund af intensiteten i vores spil,” siger han. 

Liverpoolspillerne skal vise, at de er dem på banen, der vil det mest og har mest energi, mener Klopp. 

”Vi skal være vrede igen, vi skal være grådige igen. Vi skal være alle de ting. Det er det, jeg forventer af gutterne, og det er det, vi  skal vise mod Norwich. Den første kamp i sæsonen er altid svær. Norwich har en klar plan, og de har min respekt. Disse kampe er altid som en bananskræl. Hvis man ikke er 100 procent klar, glider man,” siger Jürgen Klopp til BBC Sport. 

Liverpool og Jürgen Klopp har fået kritik for ikke at foretage nogen større spillerhandler i det transfervindue, der netop er lukket i for engelske klubber. Men Klopp har valgt at holde fast i sin stamme af spillere og har sagt til flere medier, at Liverpool skal bevise, at det har været det rette valg ikke at foretage store ændringer på det mandskab, som imponerede i store dele af sidste sæson.