Mario Götze kan efter sigende være på vej til engelske Liverpool for at blive genforenet med sin tidligere træner i Dortmund.

Foto: Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Foto: Adam Pretty/Bongarts/Getty Images

Den 23-årige tyske Bayern Munchen-spiller har haft en svær sæson i den tyske storklub med kun 12 kampe. Og selv om træner Pep Guardiola forlader klubben til sommer, skal Mario Götze angiveligt stadigt være interesseret i at rykke til Premier League. Det skriver BT.

Det er der en særlig grund til. Den tyske landsholdsspillers træner fra tiden i Dortmund, tyske Jürgen Klopp, begyndte som træner for Liverpool op til denne sæson, og den tyske træner skal angiveligt være interesseret i at hente sin tidligere midtbanespiller til Anfield. Det skriver flere medier – heriblandt engelske The Guardian.

Med 22 mål i 83 Bundesliga-kampe i sin tid hos Dortmund var den offensive midtbanespiller en succes, og Jürgen Klopp er interesseret i at få samarbejdet med sin landsmand op at stå igen.

The Guardian skriver, at udsigten til igen at træne under Jürgen Klopp, samt at få muligheden for at kickstarte karrieren, lokker Mario Götze.

Bayern München vil angiveligt kræve 30 millioner pund for Mario Götze, som i øvrigt afgjorde VM-finalen i 2014 mod Argentina. Det svarer til rundt regnet 280 millioner danske kroner.

Liverpool håber ifølge The Guardian på, at de kan få forhandlet prisen lidt ned. 15 til 20 millioner pund skulle være det maksimum, som Liverpool vil af med. De baserer deres bud på, at Mario Götze kun har 12 måneder tilbage af sin kontrakt ved udgangen af sæsonen, samt det faktum at han ikke ønsker at forlænge med de tyske mestre.

Mario Götze skiftede til Bayern fra Dortmund i 2013, men nu tyder meget på, at han snart skifter Tyskland ud med den engelske Premier League.

Læs også: VANVITTIGT: Tysk landsholdsspiller koster kun 7.500 kroner