Jurgen Klopp har en plan for resten af sæsonen. Ved at følge den plan kan hans spillere præstere bedst muligt. Det er han overbevist om. Det skriver det engelske medie Goal.com. Planen handler grundlæggende om, at han vil have hans spillere til at smile når de spiller på grønsværen. De skal glæde sig over fodbold-spillet og lægge passion i enhver aflevering.

Det synes måske umiddelbart som lettere sagt end gjort og særdeles mærkeligt – specielt set i forhold til Merseyside-klubbens seneste komfortable sejr over West Ham i den netop overståede weekend.

Jurgen Klopp har altid været kendt for at være en anderledes og karakteristisk træner, der flere gange har taget alternative metoder i brug for at få sine spillere til at præstere på et så højt niveau som muligt. Tidligere har han blandt andet vundet det tyske mesterskab med Borussia Dortmund i Bundesligaen og nu kæmper han altså for at få succes i den traditionsrige Liverpool-klub, der hungrer efter oprejsning i Premier League såvel som i Champions League.

Tyske Klopp siger: ”Nu er vi nødt til at forblive sure på resten af verden. Selvom vi vinder skal vi være aggressive. Altid aggressive. Du mister en lille del af denne aggressivitet, når du vinder – sådan er det bare. Vi vinder ikke hver gang, men måske sker det i to eller tre uger i træk og så er det dér vi skal sure – sure på os selv og på omverdenen for vi skal også være næste kamp. Hvis vi taber næste kamp mod Newcastle så ved vi, at det bliver svært. Det er ikke nogen hemmelighed og derfor går vi efter at vinde – som altid.”

“I begyndelsen af sæsonen har man ikke meget glæde og smil i omklædningsrummet,  men det er begyndt at komme og det skal vi holde fast i, for vi gør det godt. Det er glæden ved fodbolden der gør at vi vinder, så vi skal smile og håbe det bedste for fremtiden.”