Liverpool-legenden Steven Gerrard forventer at Jürgen Klopp laver en fire-fem forstærkninger i løbet af sommerens transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Liverpool-legenden Steven Gerrard udtaler, at han forventer og tror på at Liverpool vil lave nogle store og vigtige handler, når det er at sommerens transfervindue åbner.

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Steven Gerrard udtaler følgende til BT Sport:

“Jeg tror at Klopp vil få stor opbakning af ejerne, og han vil derfor få et stort beløb og handle ind for, da jeg tror at de kan se at klubben er på vej i den rigtige retning. Forståeligt at Klopp ikke har handlet i januar, da der som regel aldrig kommer en rigtig god handel hjem, når det er i januar.

I januar ender det ofte med at man betaler for meget, fordi spilleren som man jagter egentlig ikke er til salg, så at man skal betale for meget, for en spiller som måske ikke er så god, som man havde forventet.

Men når sommerens transfervindue åbner op, så tror jeg at Klopp går på jagt. Jeg tror at Klopp vil hente en fire-fem forstærkninger til klubben, og jeg glæder mig til forhåbentligt at se et meget stærkt Liverpool-hold i næste sæson.”

BT Sport skriver samtidig at det forventes at Klopp vil forstærke sig markant i forsvaret, hvor det forventes at der bliver købt en venstrebenet venstreback til Anfield, samtidig med at det forventes at Daniel Sturridge forlader Liverpool, og at der derefter bliver hentet en ny angriber til klubben.

Læs også: Zlatan Ibrahimovic kunne slutte karrieren af i Serie A-storklub