GettyImages-495854754

Den italienske storklub Inter Milan og Premier League klubben West Ham United er begge på jagt efter Napolis Manolo Gabbiadinis underskrift. 

Af Emil Lohse

Manolo Gabbiadini har været rygtet til lidt af hvert denne sommer. Spilleren skulle være klar til at forlade den syditalienske klub Napoli, da han ønsker regelmæssig spilletid. En ting der er lang til, når man står i skyggen af selveste Gonzalo Higuain.

Ifølge Il Mattino er Inter den klub i Italien, der er tættest på at hente Gabbiadini, men også engelske West Ham United ønsker at hente spilleren.

West ham har tidligere været på jagt efter Michy Batshuayi, Alexandre Lacazette og Callum Wilson, men samtlige transfere er slået fejl. Så nu er turen kommet til den 24-årige italiener. Ifølge La Gazetta dello Sport skulle West Ham have budt 20 millioner euro for angriberen.

Napoli spiller dog med i Champions League i år, og de ønsker derfor at beholde spilleren, for at bevare en hvis bredde i truppen. De nye kinesiske ejere kan dog overtales, hvis West Ham, Inter eller andre betaler den fulde pris for spilleren. En pris, som ligger på 25 millioner euro.

Gabbiadini spillede i sidste sæson 30 kampe og scorede 9 mål for Napoli.