Målkongen fra Bayern München Robert Lewandowski er et superhot navn i det kommende transfervindue. I følge er der 3 fodboldklubber, der vil forsøge at få fat på ham fra den tyske mesterklub. En ting er sikkert, hvis de skal have Robert Lewandowski, så bliver han dyr!

Indtil for nylig var der kun 2 klubber, der havde vist interesse for den polske angriber nemlig Real Madrid og PSG, men nu rapporterer det tyske medie Bild, at endnu en stor klub har meldt sig på banen; nemlig Manchester United.

MUNICH, GERMANY - DECEMBER 12: Robert Lewandowski of Bayern Muenchen celebrates his first goal during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and FC Ingolstadt at Allianz Arena on December 12, 2015 in Munich, Germany. (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

MUNICH, GERMANY – DECEMBER 12: Robert Lewandowski of Bayern Muenchen celebrates his first goal during the Bundesliga match between FC Bayern Muenchen and FC Ingolstadt at Allianz Arena on December 12, 2015 in Munich, Germany. (Photo by A. Beier/Getty Images for FC Bayern)

De tre klubber og behovet for Lewandowski

Real Madrid er i en åbenlys krise, og klubben har brug for noget andet – noget nyt! Videre er Karim Benzema’s situation usikker og muligheden for retssag og potentiel fængselsstraf gør at Real Madrid har et akut behov for en ekstra mand på toppen. Lewandowski kan være svaret på Real Madrids angriberproblem, og Lewandowski har allerede vist han har formatet til at spille i en af verdens største klubber.

PSG har ikke et akut behov, men der er en meget stor sandsynlighed for at de til sommer får brug for en spiller, der kan erstatte Zlatan Ibrahimovic. Uden der er nogle egentlige udmeldinger, så er Zlatan tæt på pensionsalderen i den absolutte top af fodboldens verden, og det er nærliggende at forestille sig, at Zlatan sætter et punktum for karrieren ved EM med Sverige til sommer. Det er i hvert fald fodboldspillerens tolkning om hvorfor PSG vil kæmpe for at få Lewandowski til Paris.

Manchester United er på et parameter den bedste klub lige nu i Premier League nemlig i at holde buret rent, og der er kun gået 12 mål ind i denne sæson på 16 kampe i Premier League. Problemet ligger i den anden ende. Manchester United har kun scoret 21 mål i denne sæson mod Leicesters 34 mål, Arsenals 29 mål og Citys 32 mål. Lewandowski kan være svaret på den måltørke, som lige nu kendetegner Uniteds angreb.

Så er der naturligvis den sidste parameter og det er, hvorvidt Bayern München vil slippe topscoreren og i så fald hvor meget de vil have for ham.

Beckenbauer: Guardiola vil til denne klub