Den gyldne era ved engelsk fodbold er ovre. Med spillere som Steven Gerrard og Lampard, der allerede har lagt støvlerne på hylden, samtidig med Terry og Rooney, der flirter med samme tanke til sommer. Læs mere nedenunder. 

AF KRISTIAN PARIS 

Wayne Rooney: 550 kampe for Manchester United over 13 år

Manchester United v Southampton - EFL Cup Final

Rooneys PL-evner har været tvivlsomme de seneste par sæsoner. Han mangel på mål har flyttet ham længere tilbage på banen til midtbanen, og de dårlige præstationer her har ført ham til en plads på bænken.

Den 31-årige er blevet sat forbindelse med et skifte til Kina, og det er næsten 100 % sikkert, at han skifter det engelske ud til sommer.

John Terry: 719 kampe for Chelsea over 19 år

Wolverhampton Wanderers v Chelsea - The Emirates FA Cup Fifth Round

Chelseas levende legende John Terry har gjort alt for sin klub Chelsea, hvor han har tilbragt 19 år. I de 719 kampe har han vundet fire PL-trofæer, fem FA-cups, tre ligacups og en Europa League og Champions League.

Den sidste sæsons tid har Terry ikke rigtig formået at få så meget spilletid som førhen, med kun fire kampe i PL i denne sæson.

Medier slår fast, Chelsea ikke ønsker at forlænge kontrakten med kaptajnen og han står derfor til at forlade klubben til fordel for Kina eller USA.

Lucas Leiva: 334 kampe for Liverpool over 10 år

Hull City v Liverpool - Premier League

Brasilianeren har været en trofast tjener for Liverpool siden hans skifte fra Gremio tilbage i 2007. Har optrådt hele 334 gange for klubben på midtbanen, hvor han har spillet under adskillige forskellige managers.

Tilbage i januar slog den nu 30-årige fast, at hans tid på Anfield er ved at være forbi, på trods af hans kærlig til byen og klubben.

Francesco Totti: 778 kampe for AS Roma over 25 år FBL-EUR-C3-ROMA-VILLAREAL

Engelsk fodbold lægger vi for en stund til side. Vi tager et kig på den italienske legende Francesco Totti, der officielt går på på pension, når sæsonen slutter. Efter 25 sæsoner i Roma.

Den 40-årige spiller har optrådt hele 778 gange for hans barndomsklub, og scoret imponerende 307 mål.