Foto: Clive Rose/Getty Images

Foto: Clive Rose/Getty Images

Rygterne har svirret længe om hvorvidt José Mourinho – der lige pt. er klubløs – kommer til at overtage efter Louis van Gaal i Manchester United.

Nu bekræfter Inter-præsidenten, Bedy Moratti, så at José Mourinho bliver den nye træner hos Manchester United.

Bedy Moratti er søster til den tidligere Inter-præsident, Massimo Moratti, og under en middag med Mourinho og hans familie, fortalte han (Mourinho, red.), at han allerede har skrevet under med United.

Spurgt om hvorvidt han kommer til Inter, svarer Moratti:

”Nej, han er glad nu, han er på vej til Manchester.”

Mourinho er lige nu i Milano for at heppe på sin tidligere klub, Inter, der lørdag aften tager imod Sampdoria.

Massimo Moratti – altså broderen til Bedy Moratti, der udtalte sig lige før – er lidt mere detaljeret omkring Mourinhos fremtid i et interview med calciomercato.com:

”Om han kommer til Manchester United? Det ved jeg ikke. Han vil ikke fortælle det til nogen. Det var et møde med venner. Vi talte blandt andet om triumfen i 2010, hvor Inter jo vandt The Treble. Vi snakkede om hans fremtid, men ikke decideret om en tilbagevenden til Inter.”

Mourinho rygtes meget kraftigt til Manchester United, og det ser ud til, at der snart er en aftale på plads. Efter nederlaget mod danske Midtjylland, er spekulationerne om Van Gaals fremtid i United kun taget til.

Ifølge The Guardian havde Ed Woodward, som er bestyrelsesformand for Manchester United ellers tænkt sig, at beholde van Gaal resten af denne sæson.

Derfor kan mandagens opgør mod Shrewsbury i FA Cuppen sagtens være Van Gaals sidste kamp i spidsen for Manchester United i denne omgang.

Læs også: Top 10 dyreste Kina-handler