Patrick Kluivert fortæller lidt om problemet med Van Gaals tankegang.

Havde det ikke været for Ryan Giggs, havde Patrick Kluivert og Louis Van Gaal nok arbejdet sammen hos Manchester United. Van Gaal og Kluivert arbejdede sammen på landsholdet, og det var forventet at Kluivert også tog med til Manchester United.

Manchester United insisterede på at Ryan Giggs skulle være med, som en vigtig del af holdet. Så derfor kom Kluivert ikke med Van Gaal til Old Trafford.

Ryan Giggs tog pladsen hos Van Gaal, fra Patrick Kluivert. (Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Ryan Giggs tog pladsen hos Van Gaal, fra Patrick Kluivert. (Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

I et inverview med FIFA, blev Kluivert spurgt om Van Gaal’s situation hos Manchester United.

Patrick Kluivert fortalte dette til FIFA:

“På det hollandske landshold var alle meget ens, man talte samme sprog og alle havde den samme tankegang. Nu er det anderledes for Van Gaal hos Manchester United, fordi han nu er kommet til en storklub med store spillere fra mange forskellige lande. Jeg tror at Van Gaal skal få et bedre kendskab til sine spillere, og så vil de automatisk performe bedre.

Selvfølgelig ønsker en klub som Manchester United resultater, men det er ikke nemt for Van Gaal. Nu får Van Gaal skylden for alt dårligt United laver i en kamp, og det vil ændre sig når United begynder at vinde igen.”

Læs også: David Luiz: “Jose gør hvad der er bedst for Jose”