De Tottenham-fans, der havde håbet på at kunne se nye kræfter i det kommende transfervindue, vil sandsynligvis ikke blive glade for Mauricio Pochettinos nye udmelding.

Mauricio Pochettino – træner for Tottenham. [Getty Images]

Det er ingen hemmelighed, at The Lilywhites ikke hentede nogle spillere i sommerens transfervindue.

Faktisk var Tottenham den eneste klub, som ikke købte nogle spillere, men det har ikke stoppet dem fra at nå frem til kvartfinale i ligacuppen og knockoutrunderne i Champions League.

Derudover huserer de i øjeblikket på tredjepladsen i tabellen. Der er seks point op til Liverpool på førstepladsen.

Spurs befinder sig for tiden i en god stime. En stor del af den ære skal tildeles Mauricio Pochettino, der siden sin ankomst i 2014 har været et fantastisk inventar for Tottenham.

Der er dog en følelse af, at hans hold kan nå nye højder, hvis blot klubben tilfører en enkelt eller to klassespillere til den i forvejen stjernespækkede trup.

Pochettino: Vi har gjort alle disse fantastiske ting med vores egne midler

Det skete dog ikke i sommer, og det kommer formentlig heller ikke til at ske i det kommende transfervindue.

– En ting, man bliver nødt til at forstå, er, at Tottenham byggede et nyt træningsanlæg og bygger et stadion, der kommer til at være i verdensklasse. Det har vi gjort med vores egne midler, fortæller Pochettino til The Guardian.

– Det er ikke sådan, at folk bare giver os penge til at købe det ene og det andet. Vi arbejder hårdt og optjener vores penge på retfærdig vis.

– Vi har gjort alle disse fantastiske ting med vores egne midler. Det er værd at have i mente, når man sammenligner os med andre klubber.