Everton mødte i går Manchester United. En kamp, der på mange måder var interessant. De to mandskaber havde nemlig byttet angribere, Wayne Rooney var skiftet tilbage til barndomsklubben Everton, mens Lukaku skrev under med en millionkontrakt med United. Kampen endte noget ulig og ny fortæller Everton-træner om problemet med at finde en erstatning for Lukaku, der var topscorer sidste sæson.

Af David Paris 

Den nuværende Everton-træner Ronald Koeman har i et interview med det engelske medie 90min.com fortalt, at han synes det er næsten umuligt at finde en erstatning for Romelu Lukaku, der i det netop lukkede transfervindue skiftede til rivalerne fra Manchester United, mens United-legende Wayne Rooney valgte at skifte tilbage til barndomsklubben Everton. Læs her, hvad Koeman har sagt:

“Jeg siger ikke det er umuligt, men det var næsten umuligt at få nogen, en spiller, der ville kunne score den mængde mål, som Romelu scorede for os i Everton,” sagde Koeman til den engelske avis Liverpool Echo.

“Med Romelu havde vi nok kampe og diskussioner om, hvordan han skulle presse, hvordan han skulle løbe, hvordan han skal flytte sig inden bolden kom, men i boksen, med muligheder for at score, er han en af de bedste og man kan ikke lære en spiller sådan noget. 

“Det er altid svært at erstatte spillere som ham på grund af den person han var, den fysiske dreng han er, antallet af mål, som han scorede. Det er svært.”