Ronald Koeman ved at meget kan ske, for en fodboldspiller på et enkelt år. Han kan enten nå frem til, at han vil blive i klubben, ellers kan han gå og overveje hvilke tilbud han skal tage i mod.

Af Lasse D. Drescher

Everton-stjernen Romelu Lukaku bliver gang på gang rygtet væk. Ronald Koeman fortæller Everton-fansene, at han ikke kan garantere at Lukaku bliver i klubben, selvom der er tale om at Lukaku skal forlænge kontrakten, hos Everton.

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

(Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images)

Romelu Lukaku er efter sigende tæt på, at underskrive kontrakten som gør Lukaku til den mest indkomstrige Everton-spiller, i klubbens historie. Lukaku har nemlig et ønske om at spille Champions League, og det har Everton ikke formået at opnå de sidste par sæsoner.

Ronald Koeman udtaler følgende til Express:

“Vi ved alle hvordan det foregår, bare fordi man underskriver en kontraktforlængelse, betyder det ikke at man bliver der til at den slutter. De fleste rejser, hvis der kommer et rigtig godt tilbud.

Det er en stor kontrakt at tilbyde fra klubbens side, da de viser at de vil holde fast i deres bedste spillere, og det er jeg glad for at se. Man viser altså Romelu, at vi ønsker ham her i klubben.

I fodboldverden ved man ikke hvor meget og hvad der kan ske, på et enkelt år. Lukaku er en stor del af Everton’s fremtid, så derfor håber vi han bliver hos os.”

Læs også: West Ham vil forsøge at hente serie A-angriber til klubben igen