Ronald Koeman er usikker på Ross Barkleys fremtid på Goodison Park, men han vil dog ikke have noget imod at beholde Barkley, hvis ikke han bliver solgt, da Barkley er en af fansenes favoritter.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal og Chelsea skulle ifølge mediet Metro, have interesse i at hente Everton-stjernen Ross Barkley til klubben.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Den 23-årige Ross Barkley har kontrakt hos Everton indtil sommeren 2018. Metro skriver at Arsenal og Chelsea allerede vil forsøge at få fat i Barkley i januar. Ronald Koeman fortalte i sidste uge, at han ikke var sikker på om hvor meget Ross Barkley ville spille, og udvikle sig hos Everton.

Ronald Koeman udtalte følgende:

“Jeg er på ingen måde sikker. Jeg havde de samme problemer, hvis man kan kalde dem det, da jeg var i Holland. Der var også talenter, og de var skarpe ligesom Ross. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle, fordi jeg ved godt at de unge ikke gider sidde og glo på bænken, det lærer de heller ikke nok af.

Jeg er usikker på Ross’s fremtid, men jeg vil da med glæde have ham her i klubben, da han er en af Everton-fansenes yndlinge.”

Læs også: Cech: Vi står stærkere i denne sæson