Koeman er ude efter endnu en gang at forstærke truppen til sommer, når transfervinduet igen åbner. Det betyder, at der bliver kigget omkring i alle kroge af England såvel som udlandet. Nu er hans blik faldet på en tidligere Man United-spiller, der spiller i Burnley. 

AF KRISTIAN PARIS 

Evertons manager Ronald Koeman har rost Burnleys forsvarer Michael Keane på lørdagens presse møde, hvor han hævder, at den engelske landsholdsspiller har en stor fremtid foran sig.

Keane, der er 24 år, er blevet tippet til at forlade Burnley til sommmer, efter han har spillet overraskende godt for klubben, hvorfor flere klubber, inklusive Everton, skulle være interesseret i ham.

Burnley v Stoke City - Premier League

Den tidligere Manchester United spiller er angiveligt højt på Koemans ønskeliste, og er på den måde en af den hollandske  managers favoritter.

Burnley håber dog stadig på at kunne få lavet en ny aftale med midterforsvaren, da hans nuværende kontrakt udløber næste sommer, sommeren 18. Men det sker formentlig ikke, eftersom Keane selv er overbevist om at forlade klubben til sommer.
Klubben håber derfor på at at tjene omkring 250 millioner på et potentiel Keane salg, hvorad 50 millioner vil gå til Manchester United som en del af aftalen, der dengang sendte englænderen til Burnley.

Koeman, der er blevet citeret af Daily Mail , forud for søndagens opgør med Burnley, slår fast at: “Jeg tror han er en af de yngste midterforsvarere, der har en stor fremtid foran sig.” 

“Han er en af de forsvarsspillere, der virkelig har været involveret i Burnleys succes i denne sæson. Det er nemt at score mod dem, og det er ikke nemt at skabe noget mod dem. ” 

På trods af, at Koeman er interesseret i Keane, er han sikker på, at veteranen Phil Jagielka stadig har en fremtid i klubben. Han slår fast, han klubben vil være helt anderledes stillet, hvis de formår at kvalificere sig til europæisk fodbold.

 

FBL-ENG-PR-EVERTON-LEICESTER