Danmark spillede i går aftes den ottende kamp i VM-kvalifikationens gruppe E. Det skete i Yerevan, den armenske hovedstad, hvor Armenien naturligvis tog imod det danske landshold.

(Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Og hvis man forestillede sig, det ikke kunne blive meget bedre, efter fredagens 4-0 sejr mod Polen, så skal man nok kigge den anden vej nu.

ANDRE LÆSER OGSÅ: Mange fans så ikke kampen mod Polen: Nu giver DBU denne erstatning

Det danske landshold har været fyr og flamme de sidste par kampe, og Åge Hareide er blevet kaldt et taktisk geni på grund af sine ændringer i både formation og taktik, hvilket har ført til massive sejre over hold som Polen og nu også Armenien.

Danskeren rundbarberede nemlig armenerne i egen hule, og på trods af en skrækstart, lykkedes det flot de, i dagens anledning, hvidblusede danskere at komme tilbage i opgøret.

For med Ruslan Koryans føringsmål efter blot seks minutters spil så tingene en anelse sorte ud for danskerne, der nok stadig har mareridt om de ting, der foregik i Parken den 11. juni 2013, hvor armenerne var på besøg, og hentede en flot udesejr på 4-0.

Men med tre mål af Thomas Delaney og et enkelt af Christian Eriksen kom danskerne tilbage på sporet, og gav en smule revanche til armenerne, så de kunne se, hvordan det føles at lade fire mål gå ind på hjemmebane.

Det skulle naturligvis fejres – og man kan ikke fejre noget uden en bajer, kan man?

Her kan du komme med ind i det danske landsholds omklædningsrum til en sejrssang, inden spillerne atter satte sig ind i et fly med destination: København.

LÆS OGSÅ: Tyskland rundbarberede Norge – men slår ikke dansk rekord