Det er VM om nogle få uger, og måske er det endelig slutrunden, hvor England formår at præstere noget rigtigt ordentligt. Men de skal være en anfører og det kan komme til betyde alverden till sommer.

Her er fire kandidater til ikke denne slutrunde, men måske den næste.

AF KRISTIAN PARIS

4. Lewis Cook

Han var anfører for U20 landsholdet til VM i sommers, hvor de meget overraskende vandt. Derudover har det specielt været en gennembrudssæson for den unge midtbanespiller tidligere fra Leeds, der har spillet 26 kampe for Bournemouth i denne sæson. Hans gode lederegenskaber og egenskaber på banen har gjort ham fortjent til sine to første landsholdsopkald fra det engelske landshold.

3. Ruben Loftus-Cheek

Vi frygtede alle, at Loftus-Cheek ville blive endnu en af de glemte unge engelske talenter, da han skiftede fra Chelsea til fra Crystal Palace i sommer.

Men den 22-årige spiller er blot vokset i rollen hos en mindre klub end mestrene fra Chelsea. Det har betydet, at han er blevet ringet op af landsholdstræneren og er nu med i truppen. Måske er han landsholdets kommende anfører…hvem ved.

2. Trent Alexander-Arnold

Selvom han blev smadret af Marcus Rashford for omkring to uger siden, har denne sæson været sensationel fra Trent Alexander-Arnold. Den 19-årige har overtaget højrebacken på Anfield, hvor han har spillet 23 kampe for klubben i alle turneringer.

Han er blevet ringet op af landsholdstræneren og kan nu rigtig gøre et indtryk på ham under denne slutrunde.

1. Joe Gomez

Han blev desværre slemt skadet tilbage i 2015 oktober, og det var ikke sikkert om Joe Gomez ville vende tilbage til international fodbold.

Det er nu tre år siden og nu ser det ud til, at Gomez er en af de mest lovende engelske spillere i landet.

Den tidligere Charlton spiller har spillet det meste af sin tid på højre bakcen i Liverpool, men er også blevet spået en stor fremtid på midtstopper positionen.