Den 28-årige Chelsea-profil Nemanja Matic er tidligere rygtet væk fra Chelsea, og mod Premier League-storklubben Manchester United. Det er endnu engang United som står klar, ifølge engelsk medie.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Squawka skriver at der formentlig snart skifter endnu en spiller til Manchester United. Spilleren kommer til Old Trafford, fra London-storklubben Chelsea, ifølge mediet.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Det er endnu engang Chelsea-stjernen Nemanja Matic, som rygtes væk fra Stamford Bridge og mod Old Trafford. Det er stadig tvivlsomt hvad Nemanja Matic egentlig selv ønsker, understreger det engelske medie.

Squawka skriver også at betting-sitet Ladbrokes, har fjernet muligheden for at oddse på at Nemanja Matic skifter til Manchester United. Det vil man jo så forstå, som at det tyder på at der er tæt på at ske noget.

Der har tidligere været tale om, at Nemanja Matic formentlig godt kunne ønske sig en genforening med sin tidligere træner. Matic havde det nemlig godt under José Mourinho, hos Chelsea da portugiseren var træner i London-klubben.

Hvor ser vi den velspillender serber, i den kommende sæson?

Nemanja Matic var på banen for Chelsea i 35 af sæsonens Premier League-kampe. Blot fem af de 35 kampe, var som indskifter så Matic fik godt med spilletid. Dog mener mediet stadig at Matic kan være færdig hos Chelsea.

Det meldes samtidig at Chelsea kræver omkring 420.000.000 kroner, for den velspillende serber. Matic vil dog ikke engang blive Uniteds dyreste signing, såfremt han skifter til De Røde Djævle.

Læs også: Virgil van Dijk spurgte om dette – det skulle han aldrig have gjort