Yaya Touré har ifølge Pep Guardiola ikke udsigt til nogen stor fremtid på Etihad Stadium. I hvert fald ikke før hans agent, Dimitri Seluk, er kommet med en officiel undskyldning til den spanske træner for sine udtalelser mod ham. Undskyldningen er dog milevidt væk. Det skriver Mirror.

Det er ikke første gang, at Pep Guardiola og Dimitri Seluk har været uenige og ligget i intern krig. Agenten er ofte før kommet med svinere mod Pep Guardiola, når Yaya Touré ikke er indgået i klubbens startopstilling.

I et interview med Mirror kommer Seluk med en ny sviner til Guardiola:

“Planen for Pep Guardiola er klar. Han vil gerne ydmyge Yaya, og alle de andre spillere, der har været med til at skabe Manchester Citys historie de sidste seks år. Yaya er ikke den eneste, der er blevet ydmyget. Det er Joe Hart og Samir Nasri også. De er alle store personligheder, og dem vil Pep ikke have på sit hold. Han vil have meget unge spillere, så han nemt kan kontrollere dem ligesom børn.”

Yaya Tourés spilletid har været meget sparsom i denne sæson, og der er ikke udsigt til forbedring, for Seluk nægter at give Guardiola en undskyldning:

“Inden City skulle møde Barcelona ringede jeg til Pep. Jeg ville høre om vi kunne mødes til en snak. Jeg fik dog intet svar. Jeg fik kun stilhed, og ingen afklaring omkring Yayas fremtid.”

I slutningen af interviewet giver Dimitri Seluk en stor sviner til Guardiola, som han bestemt ikke er perlevenner med. Faktisk kalder han ham for en forræder:

“Pep smiler til dig, og vil gerne have dig til at tro, at han er din bedste ven. Når I så har opbygget tillid til hinanden, forråder han dig.”