Der er begyndt at sprede sig lidt uro i truppen hos Manchester United, efter Paul Pogba torsdag gik ud og kritiserede sin manager, José Mourinho.

Pogba har nemlig ikke fået den bedste start i Manchester-klubben, og dét har fået den dyre midtbanestjerne til at lange hårdt ud efter José Mourinho, som har givet franskmanden for mange defensive pligter. Til The Sun udtaler Pogba følgende:

”Jeg forsøger at tilpasse hans (José Mourinhos, red.) spillestil. Jeg er en spiller, der hellere vil fremad, end at skulle koncentrere mig om alt det defensive.

Træneren giver mig instruktioner, som jeg prøver at følge. Jeg skal hente boldene og gøre en defensiv indsats.”

Pogba tilføjer også, at han føler, at han bruger for mange kræfter i det defensive spil, hvilket koster på det offensive led.

Franskmanden vendte i sommeren 2016 tilbage til Manchester United fra Juventus. Fra 2009 til 2012 tilbragte han nemlig også sin tid hos United.

Han er et produkt af Le Havres berømte ungdomsakademi, som i mange år har spyttet det ene store talent ud efter det andet.

Foruden Paul Pogba har man også spillet nævneværdige spillere som Dimitri Payet, Steve Mandanda, Mamadou Niang og Carlos Kameni ud.