Zlatan Ibrahimovic er på rekordtid blevet en fanfavorit i Manchester United. Han scorer mål og tilskuerne elsker ham for det. Han kunne dog have skiftet til klubben allerede for et år siden. Men hvorfor valgte han at vente til denne sommer med at skifte? Få svaret her. 

Af David Paris 

Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic er hurtig faldet til i United-omklædningsrummet og spillet på banen kører også ganske udmærket for ham og resten af United-mandskabet. Den 35-årige tidligere Barcelona- og Juventus-angriber har allerede scoret fem gange i sæsonen inklusiv det afgørende mål i Community Shield-finalen mod Leicester City.

Han er på rekordtid blevet en fanfavorit på lægterne på Old Trafford og selv træner Jose Mourinho er imponeret. Dog kunne Zlatan allerede være skiftet til den røde del af Manchester for et år siden. Det afslører han selv.

“Der var tale om mig, der skulle komme til United for et år siden, det er korrekt,” forklarer Ibrahimovic forklarede i et interview med den engelske avis The Mirror forud for Manchesters kamp mod Liverpool i mandags.

“Men jeg troede ikke på det, fordi det ikke var det rigtige tidspunkt.”

Hvad den svenske superstjerne mener med ‘rigtige tidspunkt’ er uvist. Vi kan kun gætte. Måske fordi han lige ville have den sidste titel og det sidste trofæ med fra den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain. Eller måske fordi United på daværende tidspunkt var inde i en sportslig krise med træner Luis van Gaal ved roret.

Ikke desto mindre er ovenstående udtalelse Zlatans egen forklaring på, hvor han først skiftede til The Red Devils i sommeren 2016.