Zlatan Ibrahimovic fik også sit comeback i Uniteds 4-1 sejr over Newcastle i går, lørdag. Ligeledes vendte Pogba tilbage efter en skade. 

AF KRISTIAN PARIS

Pogba vendte godt tilbage efter sin lægskade som han pådrog sig fra et par måneder siden. Lukaku endte sin 7 kampes måltørke og scorede sikkert mod Newcastle. Alt i alt en god kamp for Pogba, der blev erstattet af Fellaini, da sejren først var sikret. Ligeledes kom svenskeren Zlatan Ibrahimovic også ind, efter han havde været skadet lige siden april i sidste sæson.

. Foto: AFP PHOTO / Francisco LEON

Pogba er med afstand den bedste United spiller og de meget simpelt ikke klare sig uden ham. Det var derfor hans comeback mod Newcastle var så afgørende.

Hans tilstedeværelse i startopstillingen skabte en atmosfære og en vilje, der sammen med tilstedeværelsen af Zlatan, gør noget helt specielt ved Mourinhos hold. Zlatan kom ind i stedet for in-form Martial.

United har i Pogbas fravær tabt to af deres syv kampe, spillet en uafgjort og vundet tre. På den tid har titelkonkurrenterne Man City, skabt en vis afstand ned til deres bysbørn. Den blå del af Manchester er lige nu det førende hold i Premier League med otte point ned til United på andenpladsen.
Mourinho og co. følges tæt af Chelsea med 25 point – mod Uniteds 26 – og Tottenham med 23.

Pogba viste i går, hvorfor han blive i United i mange år fremover – nogle vil måse mene han kan opnå legendestatus i klubben.
Han tog ansvar for alt, hvad han kunne komme i nærheden af, og selvom han ikke er helt i topform, kan det kun give United fans gode forhåbninger om, hvad den franske landsholdsspiller kan opnå i klubben.

– Pogba var på toppen. Det så ikke ud som om han havde været længe ude. Han kom tilbage og leverede en god præstationer – han havde stor indflydelse på kampen, udtalte den entuasiastiske portugisiske træner.