Med kun fire kampe tilbage af Premier League er det ved at være tid til for klubberne at kigge frem mod den nye sæson. Spillere bliver solgt, spiller bliver hentet og andre har den fornøjelse at få deres kontrakt forlænget. Det er præcis tilfældet i Manchester City. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Citys kantspiller Jesus Navas ser ud til at skrive under på en ny kontrakt med klubben inden for de kommende dage. Det bekræfter goal.com. 

Den spanske landsholdsspiller har i denne sæson gjort op den manglende spilletid under manager Pep Guardiola, der på en måde har omskolet spanieren til en højreback. En god højreback, der i særdeleshed har imponeret indtil videre i denne sæson.

 

FBL-ENG-FACUP-ARSENAL-MAN CITY

Spillerens nuværende kontrakt udløber til sommer, når sæsonen er slut, og der har faktisk været rygter om, at kantspilleren vil vende tilbage til sin barndomsklub Sevilla i hjemlandet Spanien. Her optrådte han imponeren 393 gange i ligaen, hvor han også hjalp klubben med at vinde to Copa del Reys og to UEFA Cups, inden han skiftede til Premier League og Manchester City.

Nu er Guardiola dog overbevist om, at Navas stadig har en rolle at spille for de blå fra Manchester. Den 31-årige landsholdsspiller er nemlig blevet tilbudt en ny kontrakt, efter han har udvist stor fleksibilitet ved så hurtigt at kunne omstille sig selv til at spille højre back.

Formentlig den foretrukne højre back, eftersom klubben eftersigende står til at skille sig af med både Bacary Sagna og Pablo Zabaleta til sommer, når begge deres kontrakter udløber.

Guardiola har faktisk tidligere selv udtrykt sin tilfreds over de imponerende præstationer fra højrebacken.

Navas er et værdifuldt våben i firback kæden – hvis altså han formår at tilpasse sig og lære at forsvare ordentligt. På den måde vil klubben kunne udnytte hans vanvittige hurtighed i nogle gode overlabs.