Chelsea er nu ikke helt så sikker på at vinde Premier League som de tidligere i sæsonen var, da hullet mellem første og andenpladsen nu er helt nede på fire point. Formstærke Tottenham er på andenpladsen med 71 point i 32 kampe, hvor Chelsea har 75 point i samme antal kampe. 

AF KRISTIAN PARIS 

En bekymret Antonio Conte har indrømmet, at Chelsea ikke længere er det bedste hold i Premier League, da titelrivalerne fra Tottenham nu næsten er oppe på siden af Contes mandskab.

De blå fra London har faktisk mistet et 10 point forspring,der blev yderligere formindsket da klubben tabte 2-0 på udebane til de evige rivaler fra Manchester United. Nu er forspringet kun på små fire point.

Mens Spurs i pt er i gang med en sejrsstime på syv kampe i træk, og Chelsea har tabt to af deres sidste fire kampe, mangler de bemærkelsesvis en opvågning, hvis de skal sikre sig selv  mesterskabet om blot fire kampe.

De to Londonklubber vil begge rette deres opmærksomhed mod den komme FA Cup semifinale, hvor de møder hinanden på Wembley.

“Det bliver bestemt ikke let at slå Tottenham, fordi jeg mener, at de nu er ligaens bedste hold. De er i god form og besidder stor entusiasme. De kan mærke, at der mulighed for at skrive historie ved at vinde mesterskabet i denne sæson.” , fortæller han til The Guardian. 

Manchester United v Chelsea - Premier League

Da han blev spurgt om nederlaget i weekenden til Manchester, hvor holdet ikke en gang formåede at ramme målet  med et enkelt skud, svarede Conte, at han forlanger, at alle fortsætter arbejdet så de kan sikre sig klubbens femte Premier League titel.