Det er ikke mange spillere, der har den samme loyalitet til en klub som det er tilfældet med franske Laurent Koscielny. I moderne fodbold lokkes mange spillere til Kina og arabiske lande, hvor pengene er størst.

Laurent Koscielny har udviklet sig til at være en af de mest centrale frontfigurer i den engelske hovedstadsklub, Arsenal. Her har han nemlig overtaget anførerbindet, mens Per Mertesacker sidder ude med en skade.

Netop Mertesackers skade har gjort plads til Koscielny og nyindkøbet Mustafi, som har dannet et særdeles lovende centerforsvar, der har bidraget til, at Arsenal i dag er placeret på en andenplads kun ét mål efter Manchester City.

Mens der er stadig uvished om nogle af Arsenals største stjerners fremtid i klubben, herunder Mesut Özil og Alexis Sanchez, så slår Koscielny nu fast, i et interview med Metro, at han ikke har tænkt sig at forlade klubben.

Og hvis franskmanden overhovedet nogensinde skulle overveje at forlade London og Arsenal, så skulle det være til fordel for hans tidligere klub, Lorient, fra Frankrig.

Forsvarsspilleren kom tilbage i 2010 til Arsenal som en ukendt spiller, som kun få havde lagt mærke til. Koscielny slår fast, at den eneste klub, han kunne overveje at skifte til ville være Lorient. Også selvom der måske er større klubber i vente, såsom PSG fra forsvarsspillerens eget hjemland.

Et skifte til PSG ligger dog langt væk. Således udtaler han sig til L’Equipé:

Et skifte til Paris? Jeg kunne aldrig drømme om at bo, eller spille der. Jeg vil ende min karriere i enten England eller Lorient.