Den franske landsholdsspiller Laurent Koscielny var tæt og klar på at forlade London-klubben Arsenal hen over sommerens transfervindue sammen med træneren Arsene Wenger, der også, efter mere end 20 år i klubben, valgte at forlade den.

Laurent Koscielny og hans agent skulle eftersigende have været klar på at følge efter Wenger ud af Arsenal-døren da transfervinduet åbnede i sommers. Men sådan blev virkeligheden ikke. Midterforsvareren er stadigvæk i London-klubben.

Grunden til at det kiksede skifte væk fra The Gunners, som Arsenal også kaldes, er angiveligt, at Koscielny blev skadet i slutningen af sidste sæson. Det skete i Europa League-semifinalen mod Atletico Madrid. En kamp som Arsenal tabte. Den kamp satte både en stopper for Koscielnys håb om et skifte væk fra klubben og VM-drømmene under sommerens VM-slutrunde for Frankrig.

En slutrunde som Frankrig faktisk endte med at vinde – dog uden med Koscielny der måtte se skuffet til fra sidelinjen med en skade i achillessenen.

Den 32-årige fodboldspiller forventes ikke at være klar til kamp igen før december måned. Om han på det tidspunkt overhovedet kommer i betragtning til den nye træner Unai Emerys nye Arsenal-hold, er ikke til at vide.

Agenten siger følgende: “På det tidspunkt i sidste sæson, var Laurent Koscielny begyndt at overveje et skifte væk. Han var i gang med at overveje om han ville forlade klubben. Sammen med træner Wenger. Tidspunktet var det rigtige. At forlade klubben når en ny træner kom til. Jeg havde allerede fået to tre tilbud ind. Det så lovende ud.”

“En mulighed for os var at skifte til Kina og tjene store penge. Et skifte tilbage til hjemlandet Frankrig stod også højt på ønskelisten for ham. Han kunne nemlig ikke forestille sig spille for et andet engelsk hold end Arsenal. Marsielle var også en mulighed.”