Real Madrid har senest været inkluderet i to af sommerens største handler; de har solgt Alvaro Morata til Chelsea og de har udlånt James Rodriguez til Bayern München i to år. Derudover har de også solgt Danilo til Manchester City. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu kan endnu en spiller fra Real Madrids førsteholdstrup være på vej væk. Den kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic har eftersigende fortalt sin arbejdsgiver, Real Madrid, at han ønsker at forlade klubben for at få fast førsteholdsfodbold.

The Daily Star skriver, at den engelske Premier League klub Tottenham Hotspurs er interessret  i den unge midtbanespiller, og at de ønsker at hente Champions League-vinderen for ca 220 millioner danske kroner.

Kovacic er for det meste blevet brugt som indskifter for Real Madrid, hvor han har fungeret som reserve for de tre førstevalg, Casemiro, Kroos og Modric, der har domineret den spanske midtbane de seneste år.

Dog blev det til hele 27 kampe for hovedstadsklubben i ligaen –  han hjalp dem til at vinder titlen og Champions League.

(Photo by Aitor Colomer/Power Sport Images/Getty Images)

Den tidligere Inter. spiller kom til Real Madrid i sommeren 2015 for ca 250 millioner har kun lavet tre mål for klubben i sine i alt 73 kampe i alle turneringer.

Og  nu har Tottenham, som sagt, meldt sin på banen. London klubben har netop tjent stort på at sælge højreback Kyle Walker til Manchester City i handel, der forventes at være lige omkring den halve milliard.

Manager, Mauricio Pochettino er meget opsat på at reinvesterer nogle af de penge i nye spillere. Og her kunne Kovacic være en god mulighed.

For Tottenham har endnu ikke hentet en eneste spiller til White Hart Lane endnu. Dog er de blevet sat meget i forbindelse med Monacos Thomas Lemar og Dinamo Zagrebs forsvarsspiller Filip Benkovic.