Mandag formiddag på vej hjem fra træning forulykkede Per Mertesacker på den britiske motorvej M1. Per Mertesacker slap med en stor forstrækkelse, og var en smule rystet efter ulykken, men det forhindrede ikke den 30-årige tyske landsholdsspiller og kaptajn for Arsenal FC, i at komme til træning senere hen på dagen.
Ulykken skete, da der pludselig opstod en massiv nedbør, og Mertesacker skred ud i midterrabatten. Et vidne til ulykken siger, at Arsenal-kaptajnen lod til at være en del rystet, da han sad omkring politibetjenene på motorvejen. En kilde fra Arsenal siger, at der var tale om et solouheld, og at der ikke var andre biler involveret i ulykken.
Mertesacker er ikke udtaget til truppen i onsdagens opgør mod Dinamo Zagreb i Kroatien, da han har pådraget sig en virus, men det forventes, at han bliver klar til lørdagens lokalderby mod rivalerne fra Chelsea.

Kaptajnen gav køretimer til holdkammerat

For to år siden gav Per Mertesacker sin holdkammerat Mesut Özil en del køretimer. Özil var nemlig ikke vant til, at køre i venstre bane. Men Özil blev altså oplært af kaptajnen, og den dag i dag fortæller Özil at han forestillede sig, at det var meget sværere, end det egentlig er.
Det er ikke første gang, at Mertesacker og Özil spiller på samme hold. Udover Arsenal, har de også begge spillet i den tyske klub Werder Bremen, ej at forglemme det tyske fodboldlandshold.