FIFA bekræfter, at de har bedt om yderligere information om verdens dyreste transfer nogensinde af Paul Pogba til Manchester United. Manchester United insisterer dog på, at de ikke har gjort noget galt.

Den franske midtbane stjerne, Paul Pogba, blev solgt for mere end 900 milioner kroner i august 2016 fra Juventus, som i går aftes kvalificerede sig til Champions League finalen, ved at besejre Monaco 4-1 over to kampe.

Uddrag fra en bog, The Football Leaks: The Dirty Business of Football, udgivet i Tyskland i denne uge, påstår, at de vil give detaljer om transferen, inklusive et sammenbrud af transfersummen, og det blev reporteret af en masse medier tirsdag.

En opgivelse fra FIFA tirsdag sagde: “Vi kan bekræfte, at FIFA/TMS har anmodet om information om tranferen. Vi har ikke yderligere kommentarer på nuværende tidspunkt.”

Alle internationale tranferer skal blive registreret af FIFA, så Pogbas transfer var blevet godkendt af FIFA i august ved brug af deres International Transfer Matching System (TMS).

Manchester United insisterer dog på, at FIFA har fået alle relevante dokumenter siden transferen blev færdiggjort.

En udtalelse af klubben sagde: “Vi kommenterer ikke på kontrakter. FIFA har haft alle dokumenter siden transferen i august.”

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Pogba, der i denne sæson har været en meget blandet oplevelse for Manchester United. Med en række dårlige præstationer, mangler han stadig at leve op til sit enorme prisskilt. Pogba er også lige vendt tilbage fra en skade, der holdt ham ude i et stykke tid. Han kom tilbage imod Celta Vigo, hvor han blev kampens spiller, så måske har han haft godt af en lille pause og er nu klar til at hjælpe United med at vinde Europa League, så de kan vende tilbage til Champions League fodbold i næste sæson.

Pogba er kun 24 år gammel og har derfor massere af tid til at udfolde sit store potentiale.

Manchester United ligger i øjeblikket nummer 5 i Premier League og det ser derfor svært ud at kvalificere sig til Champions League den vej.