Den tidligere Chelsea-træner Rudd Gullit har ifølge flere medier en insider viden i London-klubben. Og den har han valgt at dele med omverdenen. Det skriver Goal.com i hvert fald. Gullit siger, at man ikke 100 procent kan klandre Alvaro Morata for sit dårlige spil på banen. Der er nemlig nogen, der ikke stoler på ham på banen. Det er nemlig ikke ene og alene den spanske landsholdsspillers egen skyld, at han ikke har været god og præsteret op til niveau.

Det hænger, ifølge den hollandske træner, sammen med, at Eden Hazard og Willian, ikke stoler på Morata. Og det er et stort problem på banen. For det kan resultatere i at man ikke spiller bolden eller med vilje undgår samarbejde og kommunikation med vedkommende.

Den spanske angriber har kæmpet med at leve op til sit prisskilt på 500 millioner danske kroner siden han kom til fra Real Madrid sidste sommer. Kun 11 scoringer blev det til sidste sæson. Og i denne sæson har han kun fået netmaskerne til at blafre to i otte kampe i Premier League. Måske er det derfor de ikke stoler på ham.

Kanterne stoler ikke på deres topangriber

I weekendens kamp blev Morata skiftet ud med 10 minutter tilbage. Dette på trods af, at man var bagud med 1 mål på daværende tidspunkt. Han havde kun formået at få ét skud på mål i løbet af kampen. Morata var en skygge af sig selv alle 80 minutter. Og der en skam. For vi ved alle, hvilket potentiale han besidder, den 25-årige angriber. Det har han vist i Real Madrid. Og inden da i Juventus.

Ruud Gullit siger følgende: “Det værste er, at du altid kan se, at Hazard og Willian dribler ind af. Det er fordi de ikke stoler på ham. Det kan man se. Men også, når der så endelig slås indlæg mod ham i feltet. Så stoler man ikke på, at han er tilstede i feltet. Man skal kunne slå indlæggene i blinde. Men sådan er det ikke. Kanterne stoler ikke på deres topangriber.”