England har problemer. Rashford er skadet. Det er store problemer forud for VM-slutrunde om få dage i Rusland.  Englands 20-årige angriber fra Manchester United,  har nemlig, her få dage før slutrundens start, på draget sig en skade. Flere engelske medie, fx Goal.com og The Telegraph skriver, at det faktum at Rashford er skadet, kan have stor betydning for Englands chancer. 

Skaden skulle eftersigende sidde knæet og han skulle have pådraget sig skaden til en træning. Han er selvfølgelig hurtigt til lægen – og knæet vil blive behandlet og scannet for at få præcise fakta på, hvornår han kan spille fodbold igen.

Marcus Rashford har virkelig vist potentiale i de seneste par kampe for Manchester United. Rashford er skadet nu og det kan betyde alverden for England. (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den engelske landstræner siger om det at Rashford er skadet, følgende: “Marcus Rashford er en hård knægt. Han er ikke så gammel, men han er sej og kan klare de meste. Det er sikkert han kommer med til åbningskampen mod Tunesien, men vi ved det ikke. Derfor er det godt, at vi har 23 spillere med. Hvis nogle skulle blive skadet. Truppen er god og bred nok til at klare det.”

Rashford er skadet – hvad betyder det?

Marcus Rashford er blandt de bedste unge spillere i England lige nu. Han har i en alder af kun 20 år allerede etableret sig på klubbens første hold. Og det er blevet til flere mål og assists i den røde Djævle-trøje. Rashford er skadet – det har han ikke været hele sin professionelle karriere, og derfor kan det måske give han mentale problemer. Hvordan kommer han over den og hvordan håndterer han ikke at kunne spille fodbold med de andre? Han kommer til at se fodbold fra sidelinjen, fordi Rashford er skadet og kan det gå ud over næste sæson, når han skal forsøge at vinde Premier League-titlen til Old Trafford.