Der er i denne tid landskampspause og det betyder at nogen fodboldspillere skal i kamp for deres land. Og når man er i kamp, er der selvfølgelig en mulighed for at blive skadet. Og det var også tilstede i fredags, da det engelske landshold, med Manchester United-spiller Phil Jones i midterforsvaret, spillede mod Tyskland. 

Af David Paris 

Phil Jones er officielt skadet lige nu. En skade, der selvfølgelig bringer stor frustation til Old Trafford, hvor træner Jose Mourinho ser til. Vi kan godt forstå at portugiseren er lettere irriteret. Hans midterforsvarer er nemlig blevet skadet, netop i den periode, hvor klubben fra den røde del af Manchester, spiller bedst. Af den grund er Jones tvivlsom forud for Premier League-kampen næste weekend mod Newcastle United og Jose Mourinho kan derfor være tvunget til at finde alternativer på bænken.

Den 25-årige Jones, der i Sir Alex Ferguson-tiden blev hentet til The Red Devils, som klubben også kaldes, fra Championsship-klubben Blackburn, udgik efter 25 minutter af kampen mod Tyksland og er definitivt ude af Englands anden træningskamp i landsholdspausen, som er mod Brasilien på Wembley på tirsdag.

MANCHESTER, ENGLAND – DECEMBER 28: Phil Jones of Chelsea during the Barclays Premier League match between Manchester Untied and Chelsea at Old Trafford on December 28, 2015 in Manchester, England. (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Med skaden til Jones tilslutter han sig gruppen af ukampdygtige United-spiller, som i øjeblikket tæller navne som Michael Carrick, Marcos Rojo, Paul Pogba, Marouane Fellaini og Zlatan Ibrahimovic. Pogba og Rojo skulle meget snart være tilbage, men det ændrer ikke på, at Jones’ fravær efterlader et stort tomt hul i United-forsvaret.

Erstatningen ser lige nu ud til at være nyindkøbet Victor Lindelöf, der dog ikke har set så godt i hans første kampe for klubben. Eric Bailly ser nemlig også ud til at være skadet et lille stykke tid endnu.