Real Madrids brasilianske venstreback Marcelo blev i gårsdagens kamp i La Liga mod Real Betis skiftet ud efter kun 30 minutter på grund af en skade – skadens omfang har indtil nu været uvist, men den spanske hovedstadsklub fortæller til pressen, at de frygter det værste for Marcelo.

Real Madrid skulle søndagens La Liga-kamp mod Real Betis forsøge at holde trit med Barcelona i toppen af rækken og selvom kongeklubben er hele 17 point efter rivalerne fra Catalonien, så var en sejr over midterholdet alligevel et krav fra fans såvel som spillere og trænere selv. Og det blev da også til en sejr og tre point, men klubben med stjernen Cristiano Ronaldo i front led alligevel et anderledes og frygteligt nederlag. Venstrebacken Marcelo måtte nemlig lade sig udskifte efter kun en halv times spil og det betyder, at den brasilianske landsholdsspiller måske ikke bliver klar til Champions League-retur-kampen mod PSG i næste uge.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Repræsentanter for Real Madrid udtaler om Marcelos skade følgende:

“Vi er nødt til at vente på, hvad lægerne sige. Han var nødt til at forlade banen og det var i sig selv rigtig rigtig dårlige nyheder. Efter 48 timer så ved vi helt præcist skadens omfang.”

Træner Zinedine Zidane siger dette:

“Forhåbentlig så er det ikke så slemt og kun slaget. I morgen er vi sikker og hvis han er ude i længere tid, så må vi se, hvad vi så gør og finde en løsning herefter.”

Marcelo har i flere sæsoner været fast mand i Real Madrid-trøjen og han betragtes af mange som en af verdens bedste på sin position. Udover sine gode defensive kvaliteter og hurtighed, så er Marcelo og eminent til at indgå i kombationer på den sidste tredjedel af banen – blandt andet med Ronaldo og Bale – og det har resulteret i 3 mål for brasilianeren i alle turneringer indtil videre i denne sæson.