Det er blevet tid til semifinalerne under sommerens VM-slutrunden. Den ene er mellem Kroatien og England og førstnævnte mandskab er noget af en overrraskelse. Holdets helt store stjerne Luka Modric og hans holdkammerater er noget forbløffende langt og har set uhyre stærke ud. Både ottendedelsfinalen mod Danmark og kvartfinalen i weekenden blev afgjort på straffespark mod Rusland. Kroatien har dog vist sig som en nation, der gerne vil spille fodbold. De tager tete og er ikke bange for at have meget boldbesiddelse.

I gruppespillet vandt nationen hele 3-0 over Argentina. Og Argentinas helt store stjerne, Lionel Messi blev lukket fuldstændig ned. Han havde ikke noget at skulle sige i den kamp. I semifinalen er manden, man skal stoppe ikke Lionel Messi. Derimod er det en af de Englands mest scorende spillere i øjeblikket. Harry Kane. Og lige nu har han scoret 6 mål i fem kampe. Kan man stoppe ham, så burde man have en stor chance for at avancere videre til finalen. Kan man stoppe Messi, hvorfor kan man så ikke stoppe Kane. Messi er vel et niveau højere end Kane?

Kroatiens træner udtaler sig

Det mener Kroatiens træner også. Det skriver det engelske medie Goal.com også. Dalic som han hedder til efternavn siger følgende:

“Vi tror på vores styrker. Vi frygter ikke England. Overhovedet. Kane er deres topscorer og han er ikke let at stoppe, nej det er han ikke og vi forberede os også bedst muligt. Men vi gode midterforsvarer, der er modne nok til opgaven. De er erfarne og vi har formået at stoppe blandt andet Lionel Messi fra Argentina og Christian Eriksen fra Danmark, så forhåbentligt kan vi også holde Harry Kane fra fadet.”

Da den 51-årige træner blev spurgt til Englands styrker og svagheder svarede han følgende: “Jeg vil ikke sige, at de har nogle storslåede og fremtrædne svagheder – det er semifinalerne, så hvis de havde det, var de allerede røget ud. Det siger nemlig alt, at vi er nået så langt som vi er.”