Atletico Madrid er aktive på transfermarkedet op til den kommende sæson. I går offentliggjorde man indkøbet af Nicolas Gaitan fra Benfica, og i dag har den kroatiske landsholdsspiller, der i disse dage deltager ved EM-slutrunden i Frankrig, Sime Vrsaljko, udtalt, at han ligger i forhandlinger med Atletico Madrid.

Sime Vrsaljko træner under en træningssession med det kroatiske landshold inden EM-slutrunden i Frankrig.  Foto: REUTERS/John Sibley

Sime Vrsaljko træner under en træningssession med det kroatiske landshold inden EM-slutrunden i Frankrig.
Foto: REUTERS/John Sibley

Af Emil Plovgaard

På den spanske avis Marcas hjemmeside, kan man læse, at Atletico vil forstærke defensiven ved at hente kroatiske Sime Vrsaljko, der pt. er på kontrakt hos italienske Sassuolo.

Kroaten deltager i øjeblikket ved EM sammen med sit land, men ifølge Marca har Vrsaljko udtalt, at han er optimistisk omkring handlen, og at klubberne er i gang med at gennemføre den.

Læs også: Premier League-klubber forhører sig om tysk EM-komet

Atletico Madrid betaler ifølge Marca omkring 110 millioner kroner for den kroatiske højreback, som er 24 år gammel. Beløbet kan dog forhøjes til 130 millioner kroner på grund af en masse klausuler og bonusser.

Sassuolo har efter sigende afvist op til flere bud på den eftertragtede forsvarsspillere. Et af dem skulle være kommet fra Napoli.

Sassuolo hentede Vrsaljko hos ligarivalerne fra Genoa i 2014. I sidste sæson spillede han 35 kampe i Serie A, og har dermed stor andel i klubbens fornemme sjetteplads.

Læs også: Officielt: Ombejlet AaB-profil skifter til Ligue 1