SEVILLE, SPAIN - NOVEMBER 08:  Cristiano Ronaldo of Real Madrid competes for the ball with Grzegorz Krychowiak of Sevilla FC during the La Liga match between Sevilla FC and Real Madrid CF at Estadio Ramon Sanchez Pizjuan on November 8, 2015 in Seville, Spain.  (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Real Madrids Cristiano Ronaldo kæmper om bolden mod Sevilla’s Grzegorz Krychowiak på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. 8. november 2015, Sevilla, Spanien. (Foto Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images).

Flere spillere rygtes til Premier League denne vinter. Blandt andet er Arsenal på udkig efter en defensiv slider som Grzegorz Krychowiak.

Polakken har dog afslået at diskutere mulighederne for et skifte til Arsenal på trods af han har hørt om Londonklubbens interesse for ham. Den polske midtbanespiller skulle være på Arsene Wengers ønskeliste i jagten på en defensiv midtbanespiller.

Krychowiak kender til interessen men vil hellere lade sin agent tale denne sag. Til det anerkendte fodboldmagasin FourFourTwo sagde han:

”Premier League? Nogle mener det er den bedste [liga] i verden, andre mener det er la liga. Jeg har hørt om Arsenal-interessen, men jeg overlader det til min agent. Jeg stoler på ham, det er ham der tager sig af den slags. Jeg kan ikke begynde at tænke på den slags. Jeg må holde alle forstyrrelser væk og kun koncentrere mig om mit arbejde i Sevilla”.

 

Læs her mere om polakkens værdistigning siden ankomsten til la liga