Hvis Eden Hazard i går spillede sin sidste hjemmekamp på Stamford Bridge, så tjekkede han ud med manér, da han scorede det vindende straffespark mod Frankfurt og sikrede The Blues en plads i Europa League-finalen.

Eden Hazard Chelsea

Den belgiske stjerne ved dog ikke, om torsdagens sejr bliver hans sidste foran Chelseas hjemmepublikum. Sommerens transfervindue slår nemlig snart dørene op, og belgieren meldes varm i den spanske hovedstad hos Real Madrid.

’Jeg tænker ikke meget over min fremtid. Jeg tænker kun på at vinde noget for klubben’, sagde Hazard efter kampen.

’Hvis dette var min sidste hjemmekamp, så vil jeg gøre alt for at vinde vores resterende kampe denne sæson.  Hvis det ikke var, så må vi se. I mit hoved ved jeg det ikke endnu.’

Zinedine Zidane Real Madrid

I første omgang ser han blot frem til at møde Arsenal i Europa League-finalen. Her venter der nemlig en ren engelsk finale i den eftertragtede turnering.

’Jeg er glad for sejren, men vi er ikke færdige. Vi har stadig en kamp at spille mod Arsenal’, fortalte Hazard.

Spørgsmålet er så, om Hazard skaber yderligere spekulationer med udtalelser som disse. Et sommerskifte nærmer sig med hastige skridt.