Premier League giganterne Manchester United og Manchester City er angiveligt begge blevet tilbudt at hente Barcelonas angriber Neymar, der er utilfreds i klubben.  

AF KRISTIAN PARIS

Flere medier slår fast, at den brasilianske landsholdsspiller den seneste tid har været utilfreds med sin plads i Barcelona. Han er derfor meget ivrig efter at komme væk fra catalonien, fordi han ikke mere vil stå i skyggen af Lionel Messi.

Han vil være den største stjerne, og det er han ikke ifølge ham på Camp Nou.

Foto: REUTERS/Gustau Nacarino TPX IMAGES OF THE DAY

Både United og City er blevet tilbudt chancen for at hente Neymar denne sommer – det skriver Marca – Neymar, der selv har scoret 105 mål i 186 kampe for den spanske giganter siden han kom til klubben for præcist fire år siden i 2013.

Lige nu er frikøbsklausulen på offensivstjernen på hele 1,5 milliard er angiveligt for meget for de to Manchester klubber. Det eneste europæiske klub, der har råd til brasilianeren er den franske hovedstadsklub PSG, selvom de, hvis handlen går igennem, vil bryde økonomiske fair play regler.

PSG vil eftersigende lige nu give Neymar en personlig sponsoraftale med Oryx Watar Sports, hvilket før franskmændene i stand til at tilbyde spilleren en meget meget lukrativ aftale.

Men handlen kommer nok ikke til at ske, selvom flere medier i sidste uge, hævdede, at Neymars far var taget til Paris for at forhandle en potentiel handel mellem de to parter.

Og PSG skal benytte sig af frikøbsklausulen, hvis de ønsker at hente brasilianeren. For Barcelonas præsident gik tidligere på ugen ud og slog fast, at Neymar ikke bliver solgt til nogen som helst denne sommer.