Det blev en målrig aften på Danmarks nationalstadion Parken, da det polske landshold gæstede Parken. De tamme polakker, der havde medbragt stjernespillere som Robert Lewandowski og Jacub Błaszczykowski kunne slet ikke håndtere de danske værter, der bombarderede Lukas Fabianskis mål. Hele fire gange lykkedes det danskerne at få bolden over stregen til stor glæde for mange af de 34.505 fremmødte tilskuere.

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 01: Thomas Delaney of Denmark celebrates scoring the first goal during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Denmark and Poland at Parken Stadion on September 1, 2017 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Andrew Halseid-Budd/Getty Images)

Glæden er tilbage for danskerne, der det seneste stykke tid har kunnet følge et noget decimeret dansk landshold, der ligger langt tilbage fra de gode gamle dage.

I dag kom noget af nostalgien dog tilbage, da polakkerne blev sendt hjem fra den danske hovedstad med et 4-0 nederlag i bagagen.

I det 16. minut steg Thomas Delaney til vejrs på et hovedstød, og placerede et kraftigt og præcist hovedstød uden nogen som helst chance for Lukas Fabianski i buret.

Føringen blev fordoblet, da Christian Eriksen assisterede Andreas Cornelius på flotteste vis, der hurtigt omsatte chancen til et skud fra kanten af feltet. 2-0 til Danmark efter 42 minutters spil.

I det 59. minut lukkede og slukkede Nicolai Jørgensen ballet på sin tidligere hjemmebane, da en ripost endte for fødderne af ham lige uden for feltet. 3-0 til danskerne.

Christian Eriksen krydrede en på dagen flot indsats med et herligt mål, da han kunne score et af sine bedste mål i karrieren. Hans raket af et skud fra en lang afstand bragede ind ved højre stolpe, og det er helt sikkert et mål, der vil blive vist mange gange fremover.

Dermed kunne danskerne slappe af i de sidste ti minutter, hvor Thomas Delaney blev kåret som ”Man of the Match” på trods af tre oplæg og ét mål fra Christian Eriksen.

Danmark ligger dermed á point med Montenegro, der ligger placeret på en andenplads i puljen, mens Polen fortsat fører gruppen.

I den anden kamp i puljen denne aften vandt Rumænien en vigtig 1-0 sejr hjemme over Armenien.

Næste landskamp for Danmark er udekampen mod Armenien i Yerevan på mandag.