Kylian Mbappe er et vaskeægte wonderkid. Den 19-årige professionelle fodboldspiller har allerede oplevet og vundet mere end de fleste andre fodboldspillere i verden. Og det siger ikke så lidt. Og nu får han så et yderligere boost til selvtilliden. For hans træner i Paris Saint-Germain, eller bare PSG, Thomas Tuchel, roser sin unge offensivspiller til skyerne. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Kylian Mbappe vandt VM med Frankrig i sommer i Rusland og var en af de bærende kræfter på landsholdet, hvor han udgjorde højre del af angrebet. I sidste sæson nettede teenageren 21 gange i alle turneringen for den franske hovedstadsklub og den netop igangskudte sæson i Ligue 1, tegner til at blive en lige så stor målfest for Kylian Mbappe. Han har nemlig allerede scoret tre mål i to kampe.

PSG har fået ny træner, Thomas Tuchel, der tidligere har stået i spidsen for FC Augsburg og Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga. Og trænerskiftet har tilsyneladende været godt for Kylian Mbappe.

Forud for Ligue 1-kampen mod den nyoprykkede klub Nimes søndag siger Tuchel:

“Kylian Mbappe er en meget talentfuld og positiv person. Jeg har kendt ham i kort tid nu, men jeg kan allerede sige at han er præcist hvad jeg forestillede mig på banen. Sulten efter mål og trofæer. En der giver sig 100 procent til træning, og det er noget, der smitter af.”

“Han er en spiller, der kan afgøre kampene og så har han det der ekstra. Det er svært at forklare, men det er bare sådan det er. Han er unik og en for sig selv. Han er god for holdet og for fodbolden generelt. Virkelig en imponerende spiller. ”

PSG spiller tredje kamp i turneringe, søndag, som sagt mod oprykker fra Nimes. Der skal de forsøge at hive den tredje sejr af tre mulige i kampen om det franske mesterskab, som de skal forsøge at forsvare.