Arsenal overraskede de fleste fans og eksperter i foråret, da manager, Arsene Wenger, valgte at gå over i en slags 3-4-3, system, der mest bemærkelsesværdigt indeholdt tre spillere i bagkæden i stedet for de normale fire. 

AF KRISTIAN PARIS

Det fik den franske manager stor succes med og han vandt faktisk FA Cup med selvsamme tre back kæde. Et systemskifte, der kommer efter flere og flere klubber i Premier League er begyndt på det samme  – især efter ankomsten af italieneren Antonio Conte, der tidligere har praktiseret systemet med stor succes i både Juventus og på det italienske landshold – og nu også i Chelsea.

Nu ser det ud til, at Wenger vil skille sig af med en af dem, der skal kæmpe en de tre pladser i bagkæden.

Brasilianske Gabriel bliver nemlig rygtet sammen med La Liga klubben Valencia, der er på udkig efter en ny midterforsvarer.

Den britiske avis the Mirror, slår fast, at de spanske giganters nye træner, Marcelino, angiveligt er meget intereseret i den 26-årige spiller, der for to-et-halvt år siden kom til London for lige knap 120 millioner.

 (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Ligeledes rygtes den 51-årige manager også sammen med midtstoppere som Jeison Murillo og Ivan Marcano fra henholdvis Inter og Porto.

Gabriel Paulista selv har ikke helt nydt den succes som han havde håbet siden skiftet til Emirates. Sidste sæson optrådte han nemlig blot 15 gange for klubben.

En sæson, hvor han måtte se konkurrenterne Laurent Koscielny og Shkodran Mustafi udgøre et solidt makkerpar i midterforsvaret. Ligeledes kom tyskeren Per Mertesacker også tilbage fra en skade sidst på sæsonen.

Og hvis Gabriel Paulista vælger at forlade the Gunners, bliver han blot en af de mange forventede. Der har nemlig været mange rygter om at spillere som Kieran Gibbs, Carl Jenkinson og Lucas Perez aller er på vej væk.