Transfervinduet har kun været åbent i lidt over en uge, men vi allerede set rekordhandler over det hele. Særligt Premier League klubberne har været aktive, men nu er to store La Liga klubber klar til at kæmpe om hjemlig stjerne. 

AF KRISTIAN PARIS

Real Madrid er angiveligt i en klassisk El Clasico dyst med Barcelona om at skrive under med og hente Real Betis’ Dani Ceballos, efter klubben er klar til at sælge spilleren.

 

Ceballos er over den seneste tid blevet kædet sammen med adskillige store, europæiske
klubber. Specielt efter den 20-årige landsholdsspiller spillede en betydelig rolle under landets
deltagelse i U21 EM denn sommer.
En turnering, hvor Spanien nåede hele vejen til finalen.
FBL-EURO-2017-U21-POR-ESP

Et resultat deraf er, at hans markedsværdi er steget betydeligt, og derfor er nogle af Europas største klubber også blevet mere interesseret. Heraf tæller giganter som Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid og italienske Juventus. Men nu har de hvide fra hovedstaden, Real Madrid altså trukket det længste strå og angiveligt lavet en aftale med den spanske ungdomslandsholdsspiller.

Ifølge den spanske avis Marca, er Real gået med til en handel på omkring 140 millioner for Betis’ spilleren (hans frikøbsklausul er på 115 millioner) efter en budkrig brød ud mellem klubbens bitre rivaler Barcelona.

Og den alsidige  midtbanespiller har angiveligt forhandlet sig selv frem til en seks årig aftale, der skal holde ham på Bernabeu til han er 26 år.

Og selvom Real Madrid over de seneste år har handlet for langt større end hvad Ceballos er værd. Og Real Madrid er heller ikke ligefrem, den klub, der lader allerflest unge spillere bryde igennem på seniorholdet.

Men med manager Zinedine Zidane ved roret er det begyndt at vende, og spillere som Morata, Vazquez, Varane og Marco Asensio er begyndt at få mere og mere spilletid.