Atletico Madrids franske angriber Antoine Griezmann er nok en af fodboldens mest ombejlerede herrer lige pt. Angriberen er over de sidste par måneder blevet kædet sammen med adskillige storklubber, hvoraf Manchester United nok er det bedste bud på spillerens kommende arbejdsgiver. 

AF KRISTIAN PARIS

Men nu har Madrid stjernen  altså at slutte samarbejdet med sin agent. Om det er fordi han endnu ikke har skiftet klub vides endnu ikke.

 

For den franske landsholdsspiller forventes nemlig at skrive under med Man Utd denne sommer, selvom der i mere end en sæson har været interesse fra adskillige andre klubber såsom Real Madrid, Manchester City og PSG.
Griezmann ønsker eftersigende at skifte væk fra klubben, eftersom spanierne ikke kan hente
nogle nye spillere før januar 2018 på grund af et såkaldt ‘transferban’.

 

FBL-EUR-C1-ATLETICO-REALMADRID

United har dog over de seneste uger haft kig på andre spillere end angriberen. For nyligt har de netop hentet Romelu Lukaku for 640 millioner kroner i Everton – den næstdyreste signing i Premier Leagues historie. Og det kan måske sætte en stopper for Griezmanns endnu ikke begyndte eventyr i den røde del af Manchester.

Griezmanns agent Eric Olhats har nu officielt bekræftet, at den franske angriber og ham vil gå hver sin vej. GRunden er eftersigende samarbejdsvanskeligheder. Hvem, der overtager rollen for Olhats vides ikke endnu.

“Jeg vil nu i stedet fokusere på min rolle som spejder for Real Socieedad. Jeg takker Griezmanna for hans tillid over de sidste par år. Derudover ønsker jeg ham alt held fremover i hans karriere.” Udtalte Eric til L’Equipe.

Og Olhats var netop ham, der i første omgang spottede Griezmann til Sociedads eget akademi. Eftersigende var franskmanden kun 14 år gammel, da Eric for første gang lagde mærke til vidunderdrengen.